Ulkoasu

Jaa vinkkejä tai hae apua keskustelualueeltamme tai ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen support@edicy.com

Ulkoasu

Kuinka muutan sivuni ulkoasua?

Klikkaa ”Ulkoasu” nappia alareunan työkaluvalikosta. Valitse mieleisesi teema ja klikkaa  ”Tallenna”-nappia vahvistaaksesi valintasi.

Select design

Jos muutan sivuni ulkoasun uuteen, siirtyvätkö sisältöni myös uudelle ulkoasulle?

Kyllä, mutta joissain teemoissa on vähemmän tekstilaatikoita kuin toisissa, on mahdollista että jotain sisältöäsi ei näytetä uudessa ulkoasussa. Kuitenkin tietojasi ei ole poistettu ja kun vaihdat takaisin vanhaan ulkoasuun tietosi palautetaan.

Voinko muokata sivuni ulkoasua?

Kyllä voit. Avaa ”Ulkoasu” valikko ja klikkaa suurenna nappia, sitten klikkaa vasemmasta yläreunasta ”Kustomointi”-nappia. Klikkaa sitten ”jatka”-nappia. Voit muokata joko valmista valitsemaasi sivupohjaa tai voit luoda kokonaan uuden. Huomaa että muokkaamiseen tarvitset kokemusta HTML-ohjelmoinnista ja CSS-tyylitiedostoista.

Voit lukea Edicyn Kehittäjä -sivustosta kattavan kuvauksen siitä miten luot oman designin.